lauantai 8. marraskuuta 2008

Anime Arvostelu: Nogizaka Haruka no Himitsu

Nogizaka Haruka no Himitsu

Virallinen sivu


Jaksoja 12
Laji: Romanssi , Komedia
aka: Haruka Nogizaka`s Secret
Tullut televisiosta: 04.07.2008 - 26.09.2008


Sarja kertoo Nogizaka Harukasta joka on rikkaan perheen vanhin lapsi ja vanhempiensa perheyrityksen tuleva jatkaja, koulun kaunein tyttö ja luokkansa paras kaikessa. Harukalla on salaisuus jota edes hänen perheensä ei tiedä. Hän katsoo animea ja lukee mangaa.

Haruka on pyrkinyt suojelemaan salaisuuttaan kaikilta koulussa ettei häntä alettaisi kiusata sen takia. Hän onnistuukin pitämään salaisuuden siihen asti kun törmää kirjastossa Ayase Yuuto:oon ja tiputtaa animesta ja mangasta kertovan lehden. Haruka säikähtää että pian hänen salaisuutensa tietää kaikki ja hän lähtee juoksemaan karkuun. Yuuto kuitenkin pitää hänen salaisuutensa ja harukan välttelyistä huolimatta pääsee pääsee juttelemaan harukan kanssa, josta näiden kahden välinen ystävyys lähtee kehittymään.

Yuuto:kin kiinnostuu sarjan aikana animesta ja siihen liittyvästä tavarasta ja alkaa käydä erillaisilla ko. aiheisilla messuilla ja kaupoissa Harukan kanssa ja tämän seuraksena alkaa ihastua Harukaan. Jottei elämä olisi kuitenkaan niin helppoa miltä se vaikuttaa niin kummankin vanhemmat ja sisarukset aiheuttavat säröjä onneen. Harukan isä raivostuu totaallisesti kun kuulee tyttärensä anime harrastuksesta.

Animesarja animen katsomisesta komediallisilla vaikutteilla. Sarjan piirrosjälki oli ihan mukavan näköistä ja musiikit ynnä muu äänimailma oli kohdallaan. Sarjassa olleet parodiat esim: Shakugan no Shanasta oli tehty hienosti. Hieno sarja lajityypistä pitäville


Arvosana:

Plussat ja miinukset:

+ uusi piristävä idea
+ hieno toteutus

- joka sitten loppua kohti alkoi vaikuttaa aika perinteiseltä


Arvostelija: ZaNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti