tiistai 4. marraskuuta 2008

Anime Arvostelu: Special A

Special A

Virallinen sivu

Jaksoja 24
Laji: Koulu , Komedia , Romanssi
Tullut televisiosta: 07.04.2008 - 15.09.2008
Perustuu saman nimiseen mangaan


Sarja kertoo seitsemästä koulun parhaasta oppilaasta jotka ovat saanet käyttöönsä suuren kasvihuoneen ja joiden osallistuminen oppitunneille on vapaaehtoista, joten monesti he vain juovat teetä ja nauttivat leivoksista omassa rauhassaan. Sarjan päähenkilöt Hanazono Hikari ja Takishima Kei koulun 2 parasta oppilasta.





Hikari on tyttö joka on tottunut onnistumaan kaikessa ja olemaan myös paras lajissa kuin lajissa. Kun hän eräänä päivänä lapsena kohtasi Kein, tuon rikkaan perheen pojan joka on myös tottunut olemaan paras kaikessa. Hikari päättää haastaa Kei:n otteluun ja häviää säälittä. Hikari on kuitenkin erittäin sisukas ja tekee kaikkensa päihittääkseen Kei:n. Tämä hiirenpyörä jatkuu kouluun asti. Hikari haastaa lannistumatta Kei:n otteluun toisensa jälkeen vaikka hän aina häviää. Hikarin ponnistelut saavat Kein ihastumaan häneen vaikka hän ei voikkaan nähdä Kei:tä muutakuin ikuisena kilpakumppaninaan.







Kein ja Hikarin kilpailun ohella seurataan myös muuta luokkaa ja koko koulun erittäin kateellista suhtautumista näiden seitsemän laiskoteluun ja hyvinkin runsaasti normaalista koulun käynnistä poikeavaan koulun käyntiin. Sarja on piirretty erittäin näyttävästi ja äänimaailmakin on kohtalaista parempi.




Kauhean kamalaa tuo koulussa käynti.



Sarja yllättää positiivisella erillaisuudellaan.
Sarjasta puuttuu tietty syvyys, mikä on tyypillistä mangaan pohjautuvissa sarjoissa.

Arvosana: 8-

Plussat ja miinukset

+ Virkistä erillaisuus
+ Hauska asioiden liioittelu

- Ilmeisesti tarinaa ei ole jatkettu loppuun animessa

Muuta: Hikari:"You are my eternal rival"

Arvostelija: ZaNI
- Toivoo omaavansa edes puolet Hikarin sisusta ja päättäväisyydestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti