maanantai 29. joulukuuta 2008

Anime Arvostelu: Akane-iro ni Somaru Saka

Akane-iro ni Somaru Saka

Pituus: 12 Jaksoa. ova tulossa ?
Genre: Koulu , komedia , romanssi, haaremi
aka: Hill Dyed Rose Madder , Akasaka
Julkaistu: 01.10.2008 - 19.12.2008
Arvostelija: ZaNI
Perustuu samannimiseen visual novelliin

Sarja kertoo Nagase Junichi:ista joka on kohtuu normaali, koulua käyvä poika, joka kuitenkin on onnistunut hankkimaan itselleen koviksen (Geno Killer) maineen. Eräänä päivänä Junichi tulee paikalla kun kaksi poikaa ahdistelee tyttöä (Katagiri Yuuhi) ja ajaa heidät pakosalle. Seuraavana päivänä uuden kouluvuoden alkaessa Yuuhi siirtyykin Junichin luokalle. Siinä sähläyksessä Junichi ajautuu pussaamaan Yuuhia ja soppa on näin ollen valmis.Minato ja Yuuhi


Tässä vaiheessa selviää Junichin ja Yuuhin vanhemmat ovat jo hyväksyneet lapsiensa liiton ja näin ollen illan koittaessa Junichi ja hänen siskonsa Minato saavat yllättävän vieraan kun Yuuhi tulee ja ilmoittaa asuvansa tästä eteenpäin täällä Junichin morsiammena. Junichin ja minaton vanhemmat ovat tietynlaisia salaisia agentteja ja ovat näin ollen lähes kokoajan poissa joten Junichi ja Minato ovat kehittäneet välilleen suhteen joka uhmaa sisarusrakkauden rajoja ja joka joutuu koetukselle kun Yuuhi rupeaa tosissaan ihastumaan Junichiin.

Sarja on asiallisen hyvin tehty. Sarjan piirrosjälki on hyvää ja sopii sarjaan muttei mitenkään maailmaa mullistava. Sarjan ääninäyttely on loistavaa ja ääninäyttelijät sopivat hahmoilleen täydellisesti, muutenkin sarjan taustamusiikit ovat kohtalaisen hyviä ja sopivat tämän lajityypin sarjaan. Sarjan juoni voisi olla syvällisempikin mutta sitä tämän tyyppisestä sarjasta on ehkä virhe odottaa. Junichin ja minaton vanhempien agenttiseikkailut jäivät enemmän tai vähemmän pintapuoliseksi, eikä niihin oikein päässyt sen syvällisemmin mukaan. Kuitenkin kokonaisuutena homma toimi.

"Akasaka" oli parempaa keskitasoa oleva sarja muttei onnistu erottumaan muista lajityypin sarjoista riittävästi edukseen ollakseen jotain maailmaa mullistavaa. Kokonaisuutena mukavaa katsottavaa muttei omaa mitään sellaista miksi juuri tämä sarja olisi se mikä tämän lajityypin sarjoista pitäisi katsoa.


Arvosana: 8

Plussat ja Miinukset

+ Ääninäyttely
+ Taustamusiikit


- ... jotka kuitenkaan eivät tee sarjasta mitään maailmaa mullistavaa


Sarjan katsomista voi suositella ellei tämäntyyppisiä sarjoja ole jo liikaakin katsonut.

"Perinteinen ja yllätyksetön sarja, mutta hyvin toteutettu. Viihdyttää varmasti kunhan vain jaksaa katsoa taas yhden tälläisen sarjan. Lisäksi teki lopussa oikean valinnan josta myös plussaa, mutta ei tapella siitä kummiskaan. Omaarvosanani olisi 8(+), riippuen siitä miten lopun ottaa. Romplaan varmaan itsekkin alkuperäisen VNnän läpi kunhan kerkiän ja alan tarvitsemaan jotain ns. "feel good" lukemista." -Metdragoid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti