tiistai 4. marraskuuta 2008

Anime Arvostelu: Soul Link

Soul Link

Virallinen sivu

Jaksoja 13
Laji: Sci-fi , Toiminta
Tullut televisiosta: 02.04.2006 - 25.06.2006
Perustuu Navellin saman nimiseen visual novelliin


Sarja kertoo ryhmästä Central Military Academyn oppilaita jotka lähetetään Ariel nimiselle avaruusasemalle opiskelmaan avaruudessa oloa ja taistelu taitoja. Ariel on jo kohtuu vanha avaruusasema jossa toimii pieni loma hotelli ja armeijan koulutuskeskus. Sarjan pääosassa on Aizawa Ryota koulun entisen tähti oppilaan Aizawa Shuuhei:n pikkuveli, jolla on hieman liian isot saappaat täytettäväksi. Eikä asiaa ainakaan auta että Ryotan ihastus Nagase Sayaka on myös samalla luokalla.


Sarjan alkupuolella Shuuhei saapuu Arielille ja sen jälkeen kaikki alkaa mennä pieleen. Terroristi ryhmä hyökkää asemalle tarkoituksenaan vallata se. suurin osa oppilaista ja siviileistä onnistutaan evakuoimaan ennen tätä mutta pieni ryhmä oppilaita , 1 opettaja, pari siviiliä ja shuuhei jäävät alukselle onnistautuen lukkiutumaan erilliseen osaan asemaa eivätkä terroristit pääse heidän kimppuunsa.


Kun vangiksi jäänyt haavoittunut terroristi yhtäkkiä muuttuu ihme mönjäksi ja haihtuu ilmaan. niin on selvä että jotain epämääräistä on tapahtumassa. Katsotaan parhaimmaksi lähettää joku tutkimaan tilannetta jolloin päädytään koulun entiseen tähtioppilaaseen shuuheihin. Shuuhei lähtee aseman huolto aluksella toiselle puolelle alusta jossa hän tapaa lähes loputtoman kestäviä ja melkein zombeilta vaikuttavia terroristeja ja jää kiinni. Jolloin muille ei jää muuta mahdollisuutta kuin lähteä pelastamaan häntä ja pyrkiä pakoon ennen kuin asema syöksyy maahan mukanaan monta ydinohjusta.


Sarja eroa rankasti toisesta Navellin teoksesta Shuffle:sta joka on lähinnä Draama sarja pienillä hienoilla lisäyksillä.

Arvosana: 8

Plussat ja miinukset

+ Mielenkiintoinen tarina
+ Pääosin erittäin upeasti toteutettu sarja

- Tietyt epäaitoudet avaruuteen ja painovoimaan liittyen
- Lyhyys ( Hyvää olisi toivonut enemmänkin )

Sarja on mielenkiintoinen sekoitus joka todennäköisesti kelpaa monille vaikkei erityisemmin pitäisikään avaruussarjoista

Arvostelija: ZaNI
- Toivoo löytävänsä aikaa alkuperäisteoksen lukuun jossain vaiheessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti